Sts jest dobrą firmą bukmacherska ale niekiedy mają najniższe dostepne kursy na rynku bukmacherów. Firmy które maja wyższe nawet o pare złotych to firmy takie ja Toto mix i Profesjonal.
Tylko dlaczego jest taki limit obstawiania : Nieletni nie mogą obstawiać kuponów??
Przynajmniej STS maja kuponiki porzadne hehe a nie jakis papier toaletowy jak w Profesjonal
_________________ Chetnie zagram w Pro Evolution Soccer 4 online
Policjant [Usunięty]
Wysłany: Pon Lip 24, 2006 6:10 pm
Dokladnie tesh tak mysle Prokurator. Nie mogles tego lepiej ujac. Sts maja pozadne kupony i wszytsko na nich widac. Jest poprostu przejzyscie. A w Profesjonalu dadza ci taki swistek na korym za przeproszeniem jajco widac i mozesz se tylko tylek wytrzec takim papierem. Pozdro
Pomógł: 3 razy Dołączył: 06 Maj 2006 Posty: 486 Skąd: Wałcz
Wysłany: Wto Sie 08, 2006 5:11 pm
ja wolałem toto-mix... teraz chodze do sts'a bo nie mam gdzie indziej bo profesjonal ma zanizone kursy u mnie .... ale mam w planach troche ugrac lub obojentie jak kasiorki troche uzbierac i wplacic na konto do betway i sts bede juz mijal szerokim lukiem.
_________________ komentarze w moim temacie zawsze mile widziane
ja jakoś w sts'ie mam Wieeeelkie szczęście. W 1 miech wygrałem 270 zł. W milenium i toto-mixie jakoś nie moge. Wiem że to nie zależy od zakładu ale szczęście mam w sts'ie. Poza tym w pozwalają stawiać niepełnoletnim i u mnie jest jedna ładna pani to i przy stawianiu popatrzyć można:D
Jak byłem młodszy nie chodziłęm do STS bo wiadomo jakie panie tam obsługiwały , Ale teraz chodź niemam 18stki itak stawiają i jeszcze się z nimi pośmieje Więc jak najbardziej lubiany bukmacher
Jak byłem młodszy nie chodziłęm do STS bo wiadomo jakie panie tam obsługiwały , Ale teraz chodź niemam 18stki itak stawiają i jeszcze się z nimi pośmieje Więc jak najbardziej lubiany bukmacher
Tylko uważaj żebyś się kiedyś na jakąś kontrolę nie nadział u mnie w mieście już osoby nieletnie zostały przyłapane na gorącym uczynku.
Tylko uważaj żebyś się kiedyś na jakąś kontrolę nie nadział u mnie w mieście już osoby nieletnie zostały przyłapane na gorącym uczynku.
Osobiście nie natrafiłęm na takową a zresztą mi nic wtedy nie zrobią lecz pani która puszcza kupon ale nic takiego nie miało miejsca i mam nadzieje że nie będzie miało
Mnie kiedyś przyłapali (miałem chyba wtedy 14 lat). Pamiętam to. Ja, jakiś starszy facet przy stoliku i Pani za ladą. I pech chciał, że kontrola przyszła. Ale facet był poinformowany i powiedział, że jestem jego synem... Szczęście, nie?
Moim zdaniem są bardzo dobrzy na początek. Człowiek uczy się podstaw obstawiania etc. Ciesze się, że miałem okazję zaczynać w ten sposób bo teraz patrze na zakłady znacznie doroślej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum