Forum bukmacherskie, zakłady bukmacherskie i typy bukmacherskie :: Zobacz temat - Bwin.com - tutaj zadaj pytanie.
| FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Statystyki | Rejestracja | Zaloguj |

Najpopularniejsze firmy oferujace zakłady bukmacherskie przez Internet:

Get Adobe Flash player

Ogłoszenie 
Forum bukmacherskie

Współpraca reklamowa / Kontakt -> admin@obstawiamy.pl

Poprzedni temat «» Następny temat
Bwin.com - tutaj zadaj pytanie.
Autor Wiadomość
Widzu89
Bardzo Lekko Zaawansowany

Wysłany: Sob Wrz 23, 2006 1:27 pm   

Witam! W srode zrobiłem przelew z BAW na konto bankowe, ale pomyliłem sie w numerze konta, wczoraj wysłałem im nawet skan dowodu osobistego....Od tego czasu napisałem kilka e-miala z wyjasnieniem i zapytaniem kiedy zwróca mi kase! NA ZADEN NIE ODPISALI:/ Wy wiecie po jakim czasie oddadza kase na moje konto?!

Widzu89

Wysłany: Pon Wrz 25, 2006 4:54 pm   

Witam, mam problemy z przelewem w BAW jezeli ktos ma konto i juz robil przelew niech napisze na gg: 7036213 CZEKAM!

NapityWinem
Admin

Wysłany: Pon Wrz 25, 2006 5:58 pm   

Widzu89 napisał/a:
Witam! W srode zrobiłem przelew z BAW na konto bankowe, ale pomyliłem sie w numerze konta, wczoraj wysłałem im nawet skan dowodu osobistego....Od tego czasu napisałem kilka e-miala z wyjasnieniem i zapytaniem kiedy zwróca mi kase! NA ZADEN NIE ODPISALI:/ Wy wiecie po jakim czasie oddadza kase na moje konto?!

Jeżeli odjęli już Ci kase z konta to zapewne zlecili przelew na ten numer który podałeś. Jeżeli teraz bank nie cofnie tranzakcji z powodu niezgodnosci danych (a powinien) to raczej masz nikłe szanse na odzyskanie kasy. Bwin nie ma tu żadnej winy.

Typ-Team

he he he

Widzu89

Wysłany: Pon Wrz 25, 2006 6:32 pm   

Wez skancz jak masz tak pisac....kolega powyzej juz napisal i mial racje dzisiaj dostałem kase na konto!!!!Wiec skancz :evil:

Ale jest nowy problem :evil: Jak chce zrobic poprawny przelew nie moge bo mam zapisany ten zły numer konta!!!Ktos wie jak to zmienic?!

MISTERANGELO 
Admin

Wysłany: Pon Wrz 25, 2006 8:34 pm   

Widzu89 napisał/a:
Wez skancz jak masz tak pisac....kolega powyzej juz napisal i mial racje dzisiaj dostałem kase na konto!!!!Wiec skancz :evil:

Ale jest nowy problem :evil: Jak chce zrobic poprawny przelew nie moge bo mam zapisany ten zły numer konta!!!Ktos wie jak to zmienic?!

Jak wejdziesz do działu Wpłaty/Wypłaty to wypełniasz pola dotyczące pzrelewu na konto bankowe:
Kod SWIFT / BIC
IBAN
Nazwa banku
Nazwisko i imię odbiorcy
Twój adres
Kwota

Jeżeli nie mozesz zmienić numeru konta bankowego na inny (IBAN) to napisz do nich meila w tej sprawie i powinni to skorygować.

support.pl@bwin.com

Pozdrawiam
ZARABIAJ EURO W EC-BARRE

Widzu89

Wysłany: Pon Wrz 25, 2006 8:57 pm   

No mialem te pola ale jak pierwszy raz robilem przelew teraz mam zapisane ten stary numer konta;/ e-miale pisze od dawna a nikt nie odpisuje :roll: HELP!!!!!!!

MISTERANGELO 
Admin

Wysłany: Pon Wrz 25, 2006 9:22 pm   

Widzu89 napisał/a:
No mialem te pola ale jak pierwszy raz robilem przelew teraz mam zapisane ten stary numer konta;/ e-miale pisze od dawna a nikt nie odpisuje :roll: HELP!!!!!!!

To jedyne wyjście przesłać do nich dokładne dane do konta bankowego na które mają robić przelewy i cierpliwie czekać aż skorygują dane bankowe.
Jeszcze można do nich zatelefonować
00350-79277.
ZARABIAJ EURO W EC-BARRE

Sajif
Nowy Na Forum

Wysłany: Sob Paź 14, 2006 6:56 pm   

Witam. Mam pytanie dość nietypowe. Jestem jeszcze nieletni, choć niewiele mi brakuje. Zarejestrowałem się na Bwin na swoje dane. Aby dokonać wypłaty z Bwin wiadomo że potrzebny jest skan dowodu tożsamości, a jeszcze go nie posiadam. Czy jeżeli osiągnę już 18 rok życia i po otrzymaniu dowodu zlecę wypłatę na Bwin jest ryzyko utraty konta jeżeli zarejestrowałem się jako nieletni ?

Proszę o pomoc.

PS. Wiem, wiem że źle zrobiłem

MISTERANGELO 
Admin

Wysłany: Nie Paź 15, 2006 10:51 am   

Sajif napisał/a:
Witam. Mam pytanie dość nietypowe. Jestem jeszcze nieletni, choć niewiele mi brakuje. Zarejestrowałem się na Bwin na swoje dane. Aby dokonać wypłaty z Bwin wiadomo że potrzebny jest skan dowodu tożsamości, a jeszcze go nie posiadam. Czy jeżeli osiągnę już 18 rok życia i po otrzymaniu dowodu zlecę wypłatę na Bwin jest ryzyko utraty konta jeżeli zarejestrowałem się jako nieletni ?

Proszę o pomoc.

PS. Wiem, wiem że źle zrobiłem

Wystarczy,że po ukończeniu 18 roku życia założysz konto bankowe na swoje dane takie same jak w BWIN to wtedy gdy zlecisz wypłatę na konto bankowe nie powinno być z niczym problemów.

Pozdrawiam
ZARABIAJ EURO W EC-BARRE

Sajif
Nowy Na Forum

Wysłany: Nie Paź 15, 2006 1:34 pm   

Ja mam konto bankowe, właśnie na te same dane co na Bwin, tylko boję się o to że konto na Bwin zostanie skasowane jeżeli zobaczą, że w chwili zakładania konta byłem nieletni.

Już robiłem przelew na BWIN, zgromadziłem sporo pieniędzy i gdy chciałem wypłacić, to dopiero wtedy zorientowałem się że bez dowodu nie da rady.

MISTERANGELO 
Admin

Wysłany: Pon Paź 16, 2006 9:55 am   

Sajif napisał/a:
Ja mam konto bankowe, właśnie na te same dane co na Bwin, tylko boję się o to że konto na Bwin zostanie skasowane jeżeli zobaczą, że w chwili zakładania konta byłem nieletni.

Już robiłem przelew na BWIN, zgromadziłem sporo pieniędzy i gdy chciałem wypłacić, to dopiero wtedy zorientowałem się że bez dowodu nie da rady.

Poczekaj aż będziesz miał pełne 18 lat i wtedy wypłać pieniądze nie popwinno być problemów,a gdzie założyłeś konto bankowe bez dowodu ?
ZARABIAJ EURO W EC-BARRE

Sajif
Nowy Na Forum

Wysłany: Pon Paź 16, 2006 4:16 pm   

Większość banków (tam mi się wydaje) ma w ofercie konta niepełnoletnich bodaj od 13 roku życia. Ja mam w PKO Inteligo, wiem że w innych bankach też można

MISTERANGELO 
Admin

Wysłany: Pon Paź 16, 2006 11:28 pm   

Sajif napisał/a:
Większość banków (tam mi się wydaje) ma w ofercie konta niepełnoletnich bodaj od 13 roku życia. Ja mam w PKO Inteligo, wiem że w innych bankach też można

Najważniejsze jest to, aby przy wypłacie kasy z buka na konto bankowe dane personalne były zgodne wówczas nie powinno być żadnych problemów zarówno z wpłatami jak i wypłatami.
ZARABIAJ EURO W EC-BARRE

dukess
Nowy Na Forum

Wysłany: Nie Paź 29, 2006 10:57 pm   

A czy jak mam konto w banku i będę chciał dokonać wypłaty to czy bede musiał im wysyłać xero albo skan dowdodu(konto w banku jest na te same dane co zarajestwałem się na bwin'ie)??

MISTERANGELO 
Admin

Wysłany: Pon Paź 30, 2006 8:39 am   

dukess napisał/a:
A czy jak mam konto w banku i będę chciał dokonać wypłaty to czy bede musiał im wysyłać xero albo skan dowdodu(konto w banku jest na te same dane co zarajestwałem się na bwin'ie)??

Nie jeżeli konto w banku zarejestrowałeś na takie same dane osobowe co w BWIN to nie będziesz musiał im wysyłać skana/xera dowodu osobistego.
ZARABIAJ EURO W EC-BARRE

procek
Nowy Na Forum

Wysłany: Pią Lip 24, 2009 1:51 pm   

Witam. Wygrałem na bwin 600zł w jakimś freeroll added 1000$. Na koncie bwin ta kasa mi się pokazuje. Czy będę mógł ją wypłacić bez problemu?

Odpowiedz do tematu