Witam! W srode zrobiłem przelew z BAW na konto bankowe, ale pomyliłem sie w numerze konta, wczoraj wysłałem im nawet skan dowodu osobistego....Od tego czasu napisałem kilka e-miala z wyjasnieniem i zapytaniem kiedy zwróca mi kase! NA ZADEN NIE ODPISALI:/ Wy wiecie po jakim czasie oddadza kase na moje konto?!
_________________ Glory Glory MANCHESTER UNITED!!!!!!
Witam! W srode zrobiłem przelew z BAW na konto bankowe, ale pomyliłem sie w numerze konta, wczoraj wysłałem im nawet skan dowodu osobistego....Od tego czasu napisałem kilka e-miala z wyjasnieniem i zapytaniem kiedy zwróca mi kase! NA ZADEN NIE ODPISALI:/ Wy wiecie po jakim czasie oddadza kase na moje konto?!
Jeżeli odjęli już Ci kase z konta to zapewne zlecili przelew na ten numer który podałeś. Jeżeli teraz bank nie cofnie tranzakcji z powodu niezgodnosci danych (a powinien) to raczej masz nikłe szanse na odzyskanie kasy. Bwin nie ma tu żadnej winy.
Wez skancz jak masz tak pisac....kolega powyzej juz napisal i mial racje dzisiaj dostałem kase na konto!!!!Wiec skancz
Ale jest nowy problem Jak chce zrobic poprawny przelew nie moge bo mam zapisany ten zły numer konta!!!Ktos wie jak to zmienic?!
Jak wejdziesz do działu Wpłaty/Wypłaty to wypełniasz pola dotyczące pzrelewu na konto bankowe:
Kod SWIFT / BIC
IBAN
Nazwa banku
Nazwisko i imię odbiorcy
Twój adres
Kwota
Jeżeli nie mozesz zmienić numeru konta bankowego na inny (IBAN) to napisz do nich meila w tej sprawie i powinni to skorygować.
No mialem te pola ale jak pierwszy raz robilem przelew teraz mam zapisane ten stary numer konta;/ e-miale pisze od dawna a nikt nie odpisuje HELP!!!!!!!
_________________ Glory Glory MANCHESTER UNITED!!!!!!
No mialem te pola ale jak pierwszy raz robilem przelew teraz mam zapisane ten stary numer konta;/ e-miale pisze od dawna a nikt nie odpisuje HELP!!!!!!!
To jedyne wyjście przesłać do nich dokładne dane do konta bankowego na które mają robić przelewy i cierpliwie czekać aż skorygują dane bankowe.
Jeszcze można do nich zatelefonować
00350-79277.
Witam. Mam pytanie dość nietypowe. Jestem jeszcze nieletni, choć niewiele mi brakuje. Zarejestrowałem się na Bwin na swoje dane. Aby dokonać wypłaty z Bwin wiadomo że potrzebny jest skan dowodu tożsamości, a jeszcze go nie posiadam. Czy jeżeli osiągnę już 18 rok życia i po otrzymaniu dowodu zlecę wypłatę na Bwin jest ryzyko utraty konta jeżeli zarejestrowałem się jako nieletni ?
Witam. Mam pytanie dość nietypowe. Jestem jeszcze nieletni, choć niewiele mi brakuje. Zarejestrowałem się na Bwin na swoje dane. Aby dokonać wypłaty z Bwin wiadomo że potrzebny jest skan dowodu tożsamości, a jeszcze go nie posiadam. Czy jeżeli osiągnę już 18 rok życia i po otrzymaniu dowodu zlecę wypłatę na Bwin jest ryzyko utraty konta jeżeli zarejestrowałem się jako nieletni ?
Proszę o pomoc.
PS. Wiem, wiem że źle zrobiłem
Wystarczy,że po ukończeniu 18 roku życia założysz konto bankowe na swoje dane takie same jak w BWIN to wtedy gdy zlecisz wypłatę na konto bankowe nie powinno być z niczym problemów.
Ja mam konto bankowe, właśnie na te same dane co na Bwin, tylko boję się o to że konto na Bwin zostanie skasowane jeżeli zobaczą, że w chwili zakładania konta byłem nieletni.
Już robiłem przelew na BWIN, zgromadziłem sporo pieniędzy i gdy chciałem wypłacić, to dopiero wtedy zorientowałem się że bez dowodu nie da rady.
Ja mam konto bankowe, właśnie na te same dane co na Bwin, tylko boję się o to że konto na Bwin zostanie skasowane jeżeli zobaczą, że w chwili zakładania konta byłem nieletni.
Już robiłem przelew na BWIN, zgromadziłem sporo pieniędzy i gdy chciałem wypłacić, to dopiero wtedy zorientowałem się że bez dowodu nie da rady.
Poczekaj aż będziesz miał pełne 18 lat i wtedy wypłać pieniądze nie popwinno być problemów,a gdzie założyłeś konto bankowe bez dowodu ?
Większość banków (tam mi się wydaje) ma w ofercie konta niepełnoletnich bodaj od 13 roku życia. Ja mam w PKO Inteligo, wiem że w innych bankach też można
Większość banków (tam mi się wydaje) ma w ofercie konta niepełnoletnich bodaj od 13 roku życia. Ja mam w PKO Inteligo, wiem że w innych bankach też można
Najważniejsze jest to, aby przy wypłacie kasy z buka na konto bankowe dane personalne były zgodne wówczas nie powinno być żadnych problemów zarówno z wpłatami jak i wypłatami.
A czy jak mam konto w banku i będę chciał dokonać wypłaty to czy bede musiał im wysyłać xero albo skan dowdodu(konto w banku jest na te same dane co zarajestwałem się na bwin'ie)??
A czy jak mam konto w banku i będę chciał dokonać wypłaty to czy bede musiał im wysyłać xero albo skan dowdodu(konto w banku jest na te same dane co zarajestwałem się na bwin'ie)??
Nie jeżeli konto w banku zarejestrowałeś na takie same dane osobowe co w BWIN to nie będziesz musiał im wysyłać skana/xera dowodu osobistego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum